Zeytinyağlı Karışık Turşu Kavurma Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet soğan
  • 1 adet patates
  • 1 küçük kavanoz karışık turşu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı yahut sıvı yağ

Zeytinyağlı Karışık Turşu Kavurma Tanımı Yapılışı

Tencereye yağı koyup üzerine irice doğranmış soğanı ekleyelim. Hafif çevirip doğradığımız patatesleri ekleyip uygunca soteleyelim kızarmaya yakın olsun. Daha sonra salçayı ekleyip akabinde da suyunu süzdüğümüz yıkadığımız turşuyu ek edelim. Hepsini düzgünce kavuralım 1 su bardağı sıcak suyu ekleyip gereç suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirelim soğuyunca servis yapalım.