Yufkadan Kolay Cips Tanımı İçin Materyaller

  • 1 yufka
  • 3 yemek kasığı sıvı yağ
  • 2 çay kasığı biber salçası
  • Tuz
  • Kekik
  • Nane
  • İsteğe bağlı olarak ketçap

Yufkadan Kolay Cips Tanımı Yapılışı

Aldığımız yufkayı pak bir alana serip istediğimiz ölçüde yahut formda kesiyoruz. Daha sonra yağımızı ve öbür gereçlerimizi ekliyoruz. Yufkalarımızı bu harca batırıp tepsiye koyuyoruz, fırınımızı 170-180 dereceye ayarlıyor, 10 dk pişiriyoruz. Yufkaların yanmamasına dikkat edin, ben biraz yaktım ancak tadı çok hoş hem de sağlıklı. İsteğe nazaran gereçlere ketçap ekleyip yapabilirsiniz, afiyet bal şeker olsun ;)