Truff (kremasız) Tanımı İçin Materyaller

  • 4-5 dilim kakaolu kek
  • 1 tatlı kaşığı nutella
  • 3 yemek kaşığı süt

Süslemek için;

  • 75 gr bitter çikolata
  • kakao

Truff (kremasız) Tanımı Yapılışı

Tariflerimde her vakit kolaylık ön planda bu tanım çok çok kolay çabucak geçelim.
Kekimizi elimizde ufalıyoruz, ufalıyınca içine süt ve nuttellayı ekleyip güzelce karıştırıp yoğuruyoruz. Truff hamurumuzu top formu veriyoruz. Öteki bir tarafta çikolatamızı benmari yöntemi eritiyoruz. Eriyen çikolatamızın içine topçuklarımızı atıyoruz ve güzelce çikolataya buluyoruz. Kalanları da birebir formda kakaoya buluyoruz ve trufflarımız hazır.

AFİYET OLSUN :))))