Ton Balıklı Ekmek Üstü Tanımı İçin Materyaller

  • 1 konserve ton balığı
  • Yarım konserve mısır
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 1 kibrit kutusu tulum peyniri
  • 1 tatlı kaşığı süzme peynir
  • 1 tatlı kaşığı lor
  • 1 biber
  • 1 küçük domates
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Karabiber
  • Sıvı yağ
  • Dilim tam buğday ekmek

Ton Balıklı Ekmek Üstü Tanımı Yapılışı

Tüm gereçleri küçük doğrayarak bir kapta karıştırınız, fırın teline yağlı kağıt sererek üzerine materyal koyduğunuz tam buğday ekmekleri diziniz.
Evvelden ısıttığınız fırında 160′ de alt-üst pişiriniz. Afiyet olsun efendim. Tabiki de sağlıklı bir içecekle enfes oluyor. Benim tercihim her zamanki üzere naneli ayran yahut limonata. . :)

Püf Noktası: Fırınımızın evvelce ısıtılmış olması kıymetli ekmeklerimiz kurur yoksa.