Sarımsaklı Maydonozlu Mantar Tanımı İçin Materyaller

  • 2 dilim beyaz ekmek
  • 1 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 tutam ince doğranmış maydanoz
  • karabiber, tuz
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 400 gr. Mantar

Sarımsaklı Maydonozlu Mantar Tanımı Yapılışı

Birinci olarak ekmek dilimlerini rondodan gecirin ve galeta unu elde edin. Sonra sarımsak, tuz, maydanoz ve karabiberle biraz karıştırın. Son olarak zeytinyağını ek edin. Mantarların saplarını kesin ve boşluklarını galeta unlu karışımla doldurun. Mantarları borcama koyun ve 180 c fırında 20 dk. Pişirin mantarlar çıtır çıtır ve altın renkli bir görünüm alana kadar pişirin. Sonra mantarları servis tabağına alarak sıcak servis yapın. İstenirse yeşil soğan ve kaşar peyniri konabilir.