Sahurluk Atıştırmalık Tanımı İçin Gereçler

  • 12 adet kare tost ekmeği
  • 5_6 dilim salam
  • 5_6 adet yeşil zeytin
  • 5_6 adet siyah zeytin
  • 150 gr kadar kasar peyniri
  • 100 gr kadar çeçil yahut her hangi bir peynir den
  • 2 adet yeşil tatlı biber
  • 2 adet soyulmuş küp küp doğranmış domates
  • 2 yumurta
  • 2 çay kaşığı kadar tuz

Sahurluk Atıştırmalık Tanımı Yapılışı

Kasemizin içine kaşarı rendeliyoruz.Sonra öbür peynirimizi küp küp doğuyoruz.Domatesi soyulmuş biçimde küp küp doğruyoruz.Daha sonra öbür gereçleri ekleyip harmanlıyoruz. Fırınımızı açıp ısıtmaya başlıyoruz. 200 ℃. Fırın tepsimize varsa yağılı kağıt serin çok daha hoş oluyor.Yapışma olmuyor. 12 adet tost ekmeğimizin altını üstünü margarinle yağlıyoruz.Tepsimize diziyoruz .Sonra iç harcımızında sürüp çok ısınmış olan fırınımıza tepsiyi sürüyoruz. Fırın ne kadar ısınırsa gerecimiz o kadar ekmeğimizin üstünde durup taşmaz. Afiyet bal şeker olsun. .