Pratik Lavaşta Piliç Burger Tanımı İçin Materyaller

  • Hazır lavaş
  • Hazır piliç burger
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 8 dilim kaşar
  • Tereyağ
  • Kırmızı pul biber

Pratik Lavaşta Piliç Burger Tanımı Yapılışı

Tavaya yağ koyulur ve eriyince kırmızı pul biber bir sefer kavrulur daha sonra 1 yemek kaşığı (silme) domates salçası eklenir kavrulur. Kavrulan domates salçasına yarım çay bardağı su eklenir ve piliç burgerler tava atılır; altlı üstlü kızarıp pişmesi sağlanır. Ben 4 piliç burger ve 2 lavaş kullandım. Lavaşlar hazırlanır. Lavaş ortadan ikiye katlancak formda, üzerine istenilen ölçüde kaşar koyulur. Pişmiş olan piliç burgerler de eklenerek tekrardan tavaya atılır ve kaşarlar eriyene kadar üstü kapalı pişirilir. Afiyet olsun ????