Pratik Konut Üretimi Hamburger Tanımı İçin Gereçler

  • 300 gr kıyma
  • 1 tane kuru soğan
  • yarım bağ maydanoz
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı galeta unu
  • tuz
  • karabiber
  • kimyon

ekmek

  • hazır hamburger ekmeği

Hamburger orta materyali için

  • marul
  • 4 tane kornişon tursu
  • 1 domates
  • 1 soğan
  • ketçap
  • mayonez

Pratik Konut İmali Hamburger Tanımı Yapılışı

Köfte gereçleri bir kapa koyup iyce yoğurun cevizden biraz daha büyük kesimler alıp yuvarlıyoruz Yarım saat dinlenmeye bırakıyoruz. O ortada hamburger iç materyallerini hazırlıyoruz soğanları halka halka doğruyoruz kornişon turşuları jülyen formunda doğruyoruz domatesleri halka halinde doğruyoruz. Dinlenen köfteleri kızgın yağda kızartıyoruz. Hamburger ekmeğinin ortadan ikiye kesip üstüne ketçap sürüp evvel marul köfte domates soğan turşu sırayla koyup ekmeğin üstünü kapatıyoruz. Yanına garnitür olarak patates kızartıp servis yapabiliriz. Afiyet olsun