Porsiyonluk Mozaik Pasta Tanımı İçin Materyaller

  • 1 buçuk paket petibör bisküvi
  • 1 çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağından fazla damla çikolata
  • 100 gram margarin
  • 2 buçuk yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao

Üzeri İçin;

  • Kakao
  • Üzüm

Porsiyonluk Mozaik Pasta Tanımı Yapılışı

Birinci olarak muffin kalıbımızı folyo yada sterçle kaplıyoruz. Bisküvileri fazla ufak olmayacak biçimde kırıyoruz. Margarini eritip içine damla çikolatalı şekeri kakaoyu ekleyip karıştırıyoruz. Çikolata eriyince ocaktan alıyoruz. Bisküvilerin üzerine döküp karıştırıyoruz. Hazırladığımız muffin kalıplarına karışımımızı paylaştırıyoruz. Üzerlerini folyoyla kapatıp buzlukta 1 saat kadar bekletip çıkardığımızda üzerine kakao eleyip böğürtlenle yada istediğiniz meyveyle yahut dondurmayla servis edebilirsiniz. Buzlukta her vakit hazır bulundurup ani gelen konuklarınıza servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.