Pankek Pastam Tanımı İçin Gereçler

  • 1 yumurta
  • 1. 5 su bardağı su ile karışık süt (süt fazla olsun mümkünse )
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 su bardağı un

Pasta için;

  • Kivi şeftali armut ve kırmızı erik kullandım
  • Tabi ki nutella yahut çokokrem pudra şekeri ve fıstık ile süsledim

Pankek Pastam Tanımı Yapılışı

Hamur gereçlerini karıştırıp kızgın tavada pişirelim ,göz göz olana kadar ellemeyin, sonra aksi çevirerek pişirelim. Bu hamurdan 5 adet ve kalpler çıktı. Kat kat ortalarına çikolata meyve ve fıstık katarak katları çıktım. Siz istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet bal şeker olsun ☺
Çikolatalı sos ile süsleyebilirsiniz. Yada pudra şekeri ile.