Kelebek Pasta Üretimi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 tane kakaolu pasta tabanı
  • 1 bardak süt ıslatmak için

muhallebisi için

  • 2. 5 su bardağı süt
  • 4 kaşık şeker
  • 4 kaşık un
  • 1 limon kabuğu rendesi
  • 1 paket vanilya
  • 25 gram margarin

Süslemek için;

  • 1 paket krem şanti+1 çay bardağı süt
  • 4 paket bonibon
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi

Kelebek Pasta İmali Tanımı Yapılışı

Krem şantiyi sütle çırpıp hazırlayın .Dolaba atın. Sütü, tencereye alıp un ve şekeri katıp topak kalmayıncaya kadar çırpın.Altını orta ateşe yakın. Yoğunlaşana kadar karıştırın. Altını kapatınca margarin ve vanilya katıp mikserle çırpın. Son olarak limon rendesini katıp soğumaya bırakın. Pasta kekini fotoğraftaki üzere kesin süt ile ıslatın.Pişen kremayı yayın. Üst katları da ıslatarak üstünü kapatın .Dolapta biraz dinlendirin. Sonra krem şanti ile kaplayın hindistan cevizi serpin her yerine sonra bonibonla yada nasıl istiyorsanız o denli süsleyin. AFİYET OLSUN. .