Kaşarlı Domates Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet domates
  • 3-4 adet biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 yemek kaşığı Tereyağı
  • 1 su bardağı kaşar
  • sıvı yağ (göz kararı)

Kaşarlı Domates Tanımı Yapılışı

4 adet domatesin kabukları soyulur ince bir formda doğranır 4 tane sivri biberi de incecik kesilir tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı birazda sıvı yağı eklenir biberler bir hoş kavrulur.Daha sonra domates eklenir bir çay kaşığı nane ,bir çay kaşığı karabiber ve tuz ek edilir biraz daha kavrulduktan sonra 1 su bardağına yakın kaşar rendesi ek edilip ocağın altı kapatılır .Tavamızın üstüne kapak kapatılım kaşar eriyene kadar. . Afiyet olsun.