Konut Üretimi Kumpir Tanımı İçin Gereçler

  • 2-4 adet büyük uzunluk patates
  • 150 gr tereyağ
  • 500 gr kaşar peyniri

İçi için

  • Garnitür (bezelye, havuç, mısır, mantar, salatalık turşusu, zeytin, vs)
  • Salam
  • Sosis
  • Mayonez
  • Ketçap

Mesken Üretimi Kumpir Tanımı Yapılışı

Patateslerimizi fırına veriyoruz.Yaklaşık 30 dk kadar közlüyoruz. Büyüklüklerine nazaran pişme mühletleri değişebilir. Fırından çıkan patatesleri düz olarak göbekleri oyulur .Ayrı kapta fazla soğumaya müsaade vermeden 2 yemek kaşığı tereyağı ve kaşar peyniri ile boca edilir .Diğer iç gereçler ile harmanladıktan sonra oyduğumuz patates kabuğunun içine iç materyal geri yerleştirilir isteğe nazaran baharat mayonez ve ketçap ile servise hazır edilir. AFİYET OLSUN.