Mesken Üretimi Islak Kek Tanımı İçin Materyaller

  • 4 yumurta
  • 2 su bardağı şeker
  • 2 yemek kakao
  • 1. 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 3 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Mesken İmali Islak Kek Tanımı Yapılışı

Yumurta ve şeker uygunca çırpılır köpürtülür kakao süt sıvı yağı eklenir ve 1-1. 5 su bardağı ayrılır bu ayrılan kısım kek pişince üzerine dökülecek daha sonra karışıma un kabartma tozu ve vanilya eklenir yağlanmış tepsiye dökülür muhakkak bir derece veremiyorum zira fırına nazaran değişiyor. Piştikten sonra kürdanla kekin her yeri delinir ve sonra kesilir ayırdığımız karışım kekin üzerine dökülür.
Afiyet Olsun.
Canim arkadaşlarım Sonay ve nubem ile yaptık nubecik ucundan tadına baktı :)