Et Bulyonlu Popcorn (Patlamış Mısır) Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım su bardağı mısır
  • 1 tablet knorr et bulyon
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı tuz (silme)

Et Bulyonlu Popcorn (Patlamış Mısır) Tanımı Yapılışı

Merhaba sevgili hanımlar öncelikle söylemeliyim ki paylaştığım tanımım patlamış mısırın en hoş ve lezzetli hali :) katiyetle denemenizi tavsiye ediyorum
tenceremize sıvı yağı alıyoruz beklemeden et bulyonu ve mısırı da ek edip bulyonla eriyene kadar karıştırıyoruz tabi kaşıkla zede verip eritiyoruz tuzu da ek edip mısırların patlamasına yakın tencerenin kapağını kapatıyoruz .Arada tencereyi sallayarak pişiriyoruz şimdiden afiyet olsun.
NOT: materyaller arttırılabilir ve tavuk bulyonla da oluyor damak tadınıza hangisi uyarsa.