En Kolay Soğan Halkası Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet soğan
  • 1 su bardağı un
  • İstenilen baharatlar
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • Bol sıvı yağ

En Kolay Soğan Halkası Tanımı Yapılışı

Soğanları bir santim kalınlığında kesin koyun bir tarafa ve yumurtayı bir kaseye kırın. Baharatları da atın, çatalla çırpın. Bir tabağa da unu koyun birebir vakitte ocağın altını açın ve yağ kızsın. Soğanları birinci evvel yumurtaya sonra una bulayın. Birebir süreci hepsi bitene kadar yapın, çabuk kızarıyor dikkat edin. Bir kaç tane tabağa yapın, kolaylık olsun diye ve kızartmaya devam edin.

Bakın soğanları bekletmeden çok materyal olmadan kolay çıtır çıtır her an yiyebileceğiniz ağzınıza soğan tadı gelmeden yapacağınız kolay bir tanım
Veeeeee AFİYET OLSUN :)