Çörek Otlu Patates Dilimleri Tanımı İçin Gereçler

  • 3 tane orta uzunluk patates
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çorba kaşığı çörek otu
  • Tuz

Çörek Otlu Patates Dilimleri Tanımı Yapılışı

Etin, tavuğun yanına çok yakışan patates dilimleri; ana yemeği tamamlamak, çeşnilemek istediğinizde kurtarıcınız olacaktır…

Patatesler soyulur, ayva dilimi biçiminde kesilir. Büyük bir kasenin içine zeytinyağı, patatesler, tuz ve çörek otu koyularak patateslerin her yanı yağlanacak biçimde karıştırılır. Fırın tepsisine alınan dilimler 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar (yaklaşık 30 dakika) pişirilir. DENEYECEKLERE AFİYET OLSUN…