Çok Kolay Çerkez Tavuğu Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kilo tavuk göğsü
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • Ezilmiş ceviz ( 1 yemek Kaşığı )
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz, kırmızı tatlı pul biber

Çok Kolay Çerkez Tavuğu Tanımı Yapılışı

Öncelikle bir tencereye su koyuyoruz kaynasın, kaynadıktan sonra tavuk göğsümüzü 4’e kesip içine koyalım pişsin. Ortada çatal ile denetim edebilirsiniz pişmiş mi diye. Sarımsakları rendeleyelim. Bir kaseye yoğurtu koyalım, sarımsağı, ezilmiş cevizleri, biraz tuz ve pul biberimizi karıştıralım. Tavuk göğsü kaynadıktan / piştikten sonra, ki içine dikkat edin çiğ olmasın. Ben robota atıyorum, ancak elinizle tek tek yolabilirsinizde. Yoğurt karışımı ve tavuk göğsünü karıştıralım. Ortaya enfes bir tat çıkıyor. Ben çok severek yapıyor ve yiyorum, çokta pratik. Umarım hoşunuza masraf. Afiyet olsun.